Körlevél

Ezúton tájékoztatjuk tagtársainkat, hogy a koronavírus-járványra való tekintettel visszavonásig a következő korlátozó intézkedéseket hozzuk:

– Ügyfélszolgálati irodánkat személyesen csak sürgős ügyben, előzetes telefonos egyeztetést követően lehet felkeresni.
– Irodában munkatársainkon kívül egyszerre kettő személy tartózkodhat. Belépés előtt kötelező a kézfertőtlenítés az arcmaszk használata, valamint az egymás közötti 1,5 méter „szociális” távolságtartás.
– A 2020. évre tervezett összes programunk elmarad. Így a december 13-i évzáró ünnepség, a pécsi és a kecskeméti színházi előadás, az egészségügyi szűrővizsgálat, a gyógytorna, és a kézműves foglalkozások is.
– A Közösségi Ház területén semmilyen csoportos rendezvény nem tartható meg.
– Egyesületi irodánk munkanapokon 8-14 óráig érhető el az alábbi telefonszámokon: 77/460-010; 70/387-0512, valamint az e-mail címen.
– A telefonos sorstársi tanácsadás minden csütörtökön 14-16 óráig hívható a 30/582-7815 mobilszámon. Tanácsadó: Ledenyák Gyuláné

A korlátozó intézkedések feloldásáról és a 2021. januártól induló programokról a szokásos módon adunk tájékoztatást. (Körlevél, Facebook, Honlap, Önkormányzati tájékoztató, plakátok.) Köszönjük megértésüket és együttműködésüket.

Megosztás

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás